Musiikkiliikuntaa ja Lockenlollia vuodesta 2003!

Livekeikkamme sisältävät paljon musiikkia ja tanssia sekä hassuttelua ja ripauksen taikaa. Lapset osallistuvat esityksen kulkuun alusta loppuun ja kaikilla on ihan liian kivaa! 😀 Onneksi livekeikkoja voidaan kevään koronakriisin jälkeen taas pienimuotoisesti järjestää. Esityksen pituus n.45min tai tarvittaessa lyhyempi. Kysy tarjous! kuku(@)mimijakuku.fi tai p. 040 8322388

Mimin ja Kukun- kesäsportti!

Tilaa kuntasi alueelle ulkoliikuntaa max 25 lasta/ ryhmä. Vetäjinä maailman hauskimmat Mimi ja Kuku 😃 Päivän aikana ehdimme tekemään eri puolella kuntaa yhteensä kolme eri ryhmää.  Kysy tarjous! Kuku(@)mimijakuku.fi tai p. 040 832 2388

Ohjelmassa mm:
-Tanssimaistiaiset(baletin alkeet,hiphop- ja nykytanssipiipahdukset ja tanssi-improvisaatiot.)
-Satusuunnistus(Opit suunnistamaan ja löytämään hauskoja rasteja kartan avulla)
-Palloleikit ja pelit (kehitämme yhdessä koordinaatiotamme ja rohkeutta pallotteluun)
-Supersankarijooga, joka vahvistaa, notkistaa ja rentouttaa sekä mielen, että kehon! Saat varmasti myös nauraa ja varpaisiin ei ole mikään pakko ylettyä!

Nettilive- konsertit!

Nyt kun ajat ovat niin poikkeukselliset, niin meiltä voi myös tilata netissä toimivan livekonsertin omalle kunnalle, kaupungille tai muulle porukalle tai syntymäpäiville. Ensimmäinen Nettilive- konserttimme oli sunnuntaina 15.3.-20 Alavuden Lionsin kustantamana ja seuraava lauantaina 21.3.-20 klo.15 Turun kaupungin Seikkailupuiston tilaamana Seikkailupuiston Facebook- tilillä 😀

Kysy lisää: p.040 832 2388 tai kuku(@)mimijakuku.fi

Huippuhauska liikuntakurssi netissä!

Olemme kehittäneet aivan uuden toimintatavan, johon kaikki halukkaat voivat osallistua omasta kodistaan käsin ja juuri silloin, kun se sopii itselle kaikkein parhaiten. Meillä on nyt tarjota koko perheelle huippuhauska liikuntakurssi netissä. Kurssille voit liittyä aivan koska tahansa. Kurssi sisältää neljä mahtavan kivaa liikuntakertaa, jotka pääset näkemään salaisella linkillä YouTubesta 😀 Kurssin jokainen tunti jää katseltavaksi ja voit katsella ja jumpata sen niin monta kertaa kuin haluat. Kurssille pääset mukaan ilmoittautumalla: kuku(@)mimijakuku.fi ja maksamalla kurssimaksun 20 euroa (HUOM! Isommille ryhmille omat hinnat ) ( sis.alv 10%) MobilePaylla Kuku Kulmala 040 832 2388 tai verkkopankissa Teatteri PikkuPlaneetta Oy:n tilille FI93 1590 3000 2049 23.  Maksettuasi saat kurssilinkit ja lähetämme kurssilaisen materiaalit sinulle kirjepostina. Tervetuloa! Kurssilla nähdään!

Syntymäpäivä Livestream!

Tilaa Mimin ja Kukun Livestream syntymäpäiväkonsertti esim. omalle facebook- sivullesi ja silloin myös kaverit pääsevät mukaan pitämään hauskaa 😀 Kysyy lisää: kuku(@)mimijakuku.fi tai 040 832 2388

————————————————————
Voimaa ja iloa sekä aurinkoa!

Terveisin,

Majka ja Anna/ Mimi ja Kuku

Kuka:

Musiikkiteatteriduo Mimi ja Kukun:n eli Majka Nurmisen: Muusikko/Musiikkipedagogi AMK ja lasten joogaohjaaja/ Yogabeez UK, liikunnanohjaajaopiskelija/Varalan urheiluopisto, Kiddiejam tanssinohjaajaopiskelija

Ja Anna Kulmalan: näyttelijä, artesaani/ Pirkanmaan Taitokeskus , liikunnanohjaajaopiskelija /Varalan urheiluopisto

Mimin ja Kukun kantavana ajatuksena on lapsen oman ajattelun aktivoiminen sekä terveen itsetunnon ja positiivisen minäkuvan tukeminen ja liikkumaan kannustaminen.

Mitä:

Kierrämme Suomea tekemässä superenergisiä musiikkiliikuntakonsertteja sekä liikuntakursseja Aikuisille ja Lapsille. Konserteissa Lapsi pääsee itse osallistumaan esityksen kulkuun, mikä takaa sen että skeptisimmänkin henkilön sukat pyörivät jaloissa viimeistään esityksen puolivälissä. Konserttien iloinen ja melodinen musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Mukana myös perinteisiä lastenlauluja. Konserttien sisältämät tanssileikit ja joogaharjoitukset voimalauseineen tuovat pienelle ja isommallekin leikkijälle ihania onnistumisen kokemuksia ja vahvistavat kehon lisäksi myös lapsen itsetuntoa. Vauhdikas musiikkiliikuntaseikkailu päätetään aina yhteiseen rentoutumis-ja rauhoittumishetkeen.

hillopukkeja

UUTTA!

Mimin ja Kukun liikuntakurssi ja Workshopit sopivat Aikuiselle ja Lapselle eli ihan koko perheelle tai halutessa lapsiryhmille. Tällä kurssilla saat varmasti myös nauraa ja varpaisiin ei ole mikään pakko ylettyä! Aikuiset saavat pitää hauskaa yhdessä lapsensa kanssa ja nauttia liikunnan riemusta. Kurssi sopii myös niille, jotka eivät ole aikaisemmin harrastaneet liikuntaa.

Ohjelmassa mm:
– Tanssimaistiaiset (baletin alkeet, hiphop- ja nykytanssipiipahdukset ja tanssi-improvisaatiot.)
– Satusuunnistus (Opit suunnistamaan ja löytämään hauskoja rasteja kartan avulla)
– Palloleikit ja pelit (kehitämme yhdessä koordinaatiotamme ja rohkeutta pallotteluun)
– Supersankarijooga, joka vahvistaa, notkistaa ja rentouttaa, sekä mielen, että kehon!

Opetussuunnitelmaan sisältyy myös tunnetaitojen ja kaveruuskykyjen kehittämistä. Tutustumme leikin tiimellyksessä myös ihmiskehoon, lihaksiin, luihin ja niiden toimintaan liikkeessä. Mietimme myös ravitsemuksen sekä levon merkitystä jaksamisen kannalta.

Mimi ja Kuku seikkailu Lontoossa CD ilmestyi 16.11.2017

Hi lovelies😍❤️❤️❤️Viides ja ehkä tähänastisista kaikkein ihanin pitkäsoittomme ”Lontoo” julkaistaan 16.11.! Luvassa on 16 uutta Mimin säveltämää ja sanoittamaa satupopbiisiä, kolme perinteisempää laulua sekä englanniksi, että suomeksi laulettuna, ihana Lontoo-satu ja Kukun trumpettisoolo! ❤️

 

 

 

 

UUSI SARJA Joogaseikkailu Pariisissa 2017:

Uusi, ihan huippukiva DVD:mme on saapunut ja se on ostettavissa kaupoista 18.8.2017!! 😀 Esityskanavasta infoamme mahdollisimman pian tarkemmin…. TILAA OMASI netistä vaikka heti: https://vlmediashop.fi/tuoteryhma/tulossa/447245?product=6416415998377

Sarjaa voi katsoa myös ELISA VIIHTEESSÄ! https://elisaviihde.fi/haku/ohjelmakirjastot?q=mimi%20ja%20kuku

Tai Plejmossa: www.plejmo.com/fi/search/?srch=mimi%20ja%20kuku

Bienvenue!  kuumailmapallo

Suositut Mimi ja Kuku johdattavat katsojansa Ranskaan, sen kulttuuriin ja kieleen suuren joogaseikkailun tiimellyksessä. Katsoja käy läpi samalla joogan alkeet ja lapsille sovelletut perusasanat itsetuntoa vahvistavien leikkien kautta. Jokainen jakso sisältää lapsijoukon kanssa tehdyn laululeikin, jossa jooga-asanan harjoittelu jatkuu.

Sarjaa on kuvattu studiomme lisäksi Pariisissa, Euroopan yläpuolella lentokoneessa ja Suomen Mansessa. Ohjelma on visuaalinen herkku ja paikoin myös täysin animoitu. S’il vous plait!

nayttokuva-2017-07-31-kello-17-43-38haitarin-soittaja-ja-nuotit

HISTORIA:

Energisellä duolla on takanaan mm. huippusuosittu tv-sarja Pikku Kakkosessa (2008), katsojien toiveesta sarjaa on uusittu lähes vuosittain, livekeikkoja (n. 20 00kpl), neljä studioalbumia ja tv-sarjasta tehdyt dvd:t. Kaksikko on vankkumaton lastensuosikki. Heidän keikkakalenterinsa on myyty täyteen jo pitkälle ensivuoteen. Mimi-tytön takaa löytyy muusikko Majka Nurminen ja Kuku-leijonaa esittää näyttelijä Anna Kulmala.

2.9.2013 alkaen Mimi ja Kuku juonsivat lasten FOX Kids -aamujen alku-, väli- ja loppujuonnot. Mimi ja Kuku tuovat aamuihin energisen ja hauskan tuulahduksen omalla tyylillään.

Esiinnymme seuraavilla kokoonpanoilla:
– Mimi&Kuku- duo
– Mimi&Kuku ja Sirkuslaisia

MIMI JA KUKU Pikku Kakkosen TV-SARJA:

Majka Nurminen ja Anna Kulmala ovat tehneet vuonna 2008 Pikku Kakkosen sunnuntai- ja perjantaiaamuihin 20-osaisen 0-4-vuotiaille lapsille suunnatun Mimi ja Kuku -televisiosarjan. Sen tavoitteena on saada lapsi laulamaan ja liikkumaan Mimi-tytön ja Kuku-leijonan johdolla. Molemmat ovat toimineet sarjan käsikirjoittajina, musiikit ovat Majkan tekemiä. TV-sarjan lavastaja on Marjaana Pirskanen, puvustaja Jaana Aro, maskeeraaja Johanna Vänttinen, ohjaaja Johanna Smith ja tuottaja Teija Ryösä.

Ohjelman tarkoitus on aktivoida lasta ja tuottaa pienelle katsojalle onnistumisen elämyksiä ja tätä kautta vahvistaa hänen itsetuntoaan ja rohkeuttaan opetella uusia asioita. Sarja sisältää lähes kuusikymmentä leikkiä ja laulua. Ohjelmassa tärkeitä osioita ovat jaksosta toiseen toistuvat rutiinit, lorut ja laululeikit. Vaikka kohdeyleisöön kuulumattomia aikuisia katsojia toisto voi ärsyttää, on toisto tärkeää pienimmille lapsille suunnatuissa ohjelmissa. Toisto tekee asioista tutumpia ja lapselle helpompia ymmärtää.

Sarjan jokainen osa seuraa samaa peruskaavaa, jonka osioiden sisältö vaihtelee jaksosta toiseen. Ohjelmaan sisältyy myös lapsi-inserttejä, joiden on osaltaan tarkoitus kannustaa katsojaa osallistumaan leikkiin. Ohjelman lavasteiden ja puvustuksen kirkkaat väripinnat on suunniteltu varta vasten pieniä lapsia ajatellen. Hahmot ovat vahvasti tyypiteltyjä ja ilmaisu tarkoituksellisen suurta.

MIMI JA KUKU PIKKU KAKKOSEN DVD:

Tv-sarjasta julkaistiin dvd kahdella erillisellä dvd:llä keväällä 2011. Tuote oli hyvin toivottu ja odotettu lapsiperheiden parissa ja se myytiin nopeasti loppuun kaupoista. Yle- shopissa dvd:t olivat suosituimmat myydyt tuotteet ja niin ollen hetkellisesti loppuun myydyt. Tv-sarja on uusittu Pikku Kakkosessa yleisön toiveesta jo neljä kertaa. Sarja on myös ollut Netflixissä palvelun alkuajoista lähtien.

MIMI JA KUKU LIVE-ESITYKSET:

Ihanaa ja laadukasta lastenohjelmaa! Mimi-tyttö ja Kuku-leijona tarjoavat huippuviihdyttävää, interaktiivista musiikkiteatteria, jossa jokainen lapsi on esityksen sankari. Ikäsuositus live-esityksissä 0-8-vuotiaat. Esityksessä on iloisen vauhdikas meininki, paljon TV: stä tuttuja laululeikkejä, hauskoja tehtäviä, nukketeatteria ja hyppysellinen taikaa. Esitykset ovat hyvin osallistavia esityksen alusta loppukumarruksiin saakka. Käsiteltäviä aiheina ovat mm. suvaitsevaisuus ja ystävyys, terveellinen ruoka ja hygienia,numerot, värit ja muodot. Lapset pääsevät osallistumaan monin eri tavoin esityksen kulkuun ja kaikilla on oppimisenkin lomassa takuuvarmasti hauskaa! Esitys sopii niin isoille kuin pienillekin areenoille. Esityksen kesto 40min.

kansikuvat2Esityksen jälkeen Mimi ja Kuku jakavat kaikille lapsille kaverikortit ja halukkaille halit 🙂

MIMI JA KUKU CD-LEVYT:

IMG_1842

Mimi ja Kuku cd-levyt Pariisi (2015) Avaruusseikkailu (2012), Timantti (2009) sekä Aurinko (2010) ovat suosittuja ja ne kuunnellaan läpi aina uudestaan ja uudestaan. Musiikit ovat Majkan säveltämiä ja sanoittamia. Levyillä vuorottelevat musiikki ja tarinaosiot. Mimi ja Kuku ovat saaneet kiitosta myös kasvatusalan ammattilaisilta, niin levyistä kuin tv-sarjastakin. Levyt ovat myös osallistavia ja ottavat kuuntelijalapsen mukaan osalliseksi tarinaa. Nuottikirjasta löytyy kahdeksan biisiä uudelta Pariisi- levyltä ja kahdeksan jo klassikoiksi muodostunutta kipaletta, kuten Lockenlollia, mukana on tietysti CD.

MIMI JA KUKU CD:t ja DVD:t löytyvät mm. isoimmista tavarataloista sekä VLMedian ja muista alan nettikaupoista.

Tilaa omasi vaikka heti! 😀

CDhttps://vlmediashop.fi/tuote/mimi_ja/mimi_ja_kuku_pariisi_cd_/6416415987425#!product_id=6416415987425

DVD: https://vlmediashop.fi/tuoteryhma/lapset_ja_perhe/447253?tuoteryhma_search=mimi+ja+kuku

Kaikki musiikki on kuunneltavissa Spotifyssa, itunesissa sekä Google Playssa ja monissa muissa palveluissa!! 😀

Yhteistyökumppaneitamme ovat olleet mm.:

Yle- TV2, Linnanmäen Huvipuisto, MLL, Unicef, Tallink Silja, Muksut Messut, Lasten Linnanjuhlat, Helsingin Joulukadun avajaiset, Kirjastot, Tykkimäen Huvipuisto, Mustapörssi, Sokos Hotelli, Suomen World Vision, Powerpark, Särkänniemen huvipuisto, Pori Jazz Kids Festival, Tapsan Tahdit, Lasten Laulukaupunki, Piippolan Vaarin Lastenlaulufestivaali, Hippalot, Montturock, Saimaa Open Air, Tammerkosken Sillalla, April Jazz Espoo, Ylä-Savon Hippos, Hulivilikarnevaali, Tenavien Tohinat, Seikkisrock, Hulinahyrrä, Noitakäräjät, Kotkan Meripäivät, Mustakari in Memories, Viking line, Rauman Pitsiviikot, Hansakortteli, Citymarket, Koskikeskus, Mylly, Koskikara, Jumbo, Kompassi, Hervannan Duo, Euromarket, Helsingin Stockmann… Plus lukuisat kaupungit ja kunnat, kyläyhdistykset sekä valtava joukko pieniä ja isoja hymysuita 🙂

Tilaa keikalle:

Anna Kulmala, 040 8322388 kuku(@)mimijakuku.fi