Lastenteatteria ja Lockenlollia vuodesta 2003!

 

Mimi ja Kuku on myös FacebookissaKuka:

Musiikkiteatteriduo Mimi ja Kukun:n eli Majka Nurmisen (Muusikko/Musiikkipedagogi AMK ja lasten joogaohjaaja Yogabeez UK) ja Näyttelijä Anna Kulmalan kantavana peruskivenä on lapsen oman ajattelun aktivoiminen, terveen itsetunnon ja positiivisen minäkuvan tukeminen.

Mitä:

Kierrämme Suomea tekemässä superenergisiä musiikkiliikuntakonsertteja. Lapsi pääsee itse osallistumaan konsertin kulkuun, mikä takaa sen että skeptisimmänkin henkilön sukat pyörivät jaloissa viimeistään esityksen puolivälissä.Konserttien iloinen ja melodinen musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Mukana myös perinteisiä lastenlauluja. Konserttien sisältämät tanssileikit ja joogaharjoitukset voimalauseineen tuovat pienelle ja isommallekin leikkijälle ihania onnistumisen kokemuksia ja vahvistavat kehon lisäksi myös lapsen itsetuntoa. Vauhdikas musiikkiliikuntaseikkailu päätetään aina yhteiseen rentoutumis-ja rauhoittumishetkeen.

hillopukkeja

UUTTA!!

Mimi ja Kuku seikkailu Lontoossa CD ilmestyy 16.11.2016

Hi lovelies😍❤️❤️❤️Viides ja ehkä tähänastisista kaikkein ihanin pitkäsoittomme ”Lontoo” julkaistaan 16.11.! Luvassa on 16 uutta Mimin säveltämää ja sanoittamaa satupopbiisiä, kolme perinteisempää laulua sekä englanniksi, että suomeksi laulettuna, ihana Lontoo-satu ja Kukun trumpettisoolo! ❤️

 

 

 

 

UUSI SARJA Joogaseikkailu Pariisissa 2017:

Uusi, ihan huippukiva DVD:mme on saapunut ja se on ostettavissa kaupoista 18.8.2017!! 😀 Esityskanavasta infoamme mahdollisimman pian tarkemmin…. TILAA OMASI netistä vaikka heti: https://vlmediashop.fi/tuoteryhma/tulossa/447245?product=6416415998377

Sarjaa voi katsoa myös ELISA VIIHTEESSÄ! https://elisaviihde.fi/haku/ohjelmakirjastot?q=mimi%20ja%20kuku

Tai Plejmossa: www.plejmo.com/fi/search/?srch=mimi%20ja%20kuku

Bienvenue!  kuumailmapallo

Suositut Mimi ja Kuku johdattavat katsojansa Ranskaan, sen kulttuuriin ja kieleen suuren joogaseikkailun tiimellyksessä. Katsoja käy läpi samalla joogan alkeet ja lapsille sovelletut perusasanat itsetuntoa vahvistavien leikkien kautta. Jokainen jakso sisältää lapsijoukon kanssa tehdyn laululeikin, jossa jooga-asanan harjoittelu jatkuu.

Sarjaa on kuvattu studiomme lisäksi Pariisissa, Euroopan yläpuolella lentokoneessa ja Suomen Mansessa. Ohjelma on visuaalinen herkku ja paikoin myös täysin animoitu. S’il vous plait!

nayttokuva-2017-07-31-kello-17-43-38haitarin-soittaja-ja-nuotit

HISTORIA:

Energisellä duolla on takanaan mm. huippusuosittu tv-sarja Pikku Kakkosessa (2008), katsojien toiveesta sarjaa on uusittu lähes vuosittain, livekeikkoja (n. 20 00kpl), neljä studioalbumia ja tv-sarjasta tehdyt dvd:t. Kaksikko on vankkumaton lastensuosikki. Heidän keikkakalenterinsa on myyty täyteen jo pitkälle ensivuoteen. Mimi-tytön takaa löytyy muusikko Majka Nurminen ja Kuku-leijonaa esittää näyttelijä Anna Kulmala.

2.9.2013 alkaen Mimi ja Kuku juonsivat lasten FOX Kids -aamujen alku-, väli- ja loppujuonnot. Mimi ja Kuku tuovat aamuihin energisen ja hauskan tuulahduksen omalla tyylillään.

Esiinnymme seuraavilla kokoonpanoilla:
– Mimi&Kuku- duo
– Mimi&Kuku ja Sirkuslaisia

MIMI JA KUKU Pikku Kakkosen TV-SARJA:

Majka Nurminen ja Anna Kulmala ovat tehneet vuonna 2008 Pikku Kakkosen sunnuntai- ja perjantaiaamuihin 20-osaisen 0-4-vuotiaille lapsille suunnatun Mimi ja Kuku -televisiosarjan. Sen tavoitteena on saada lapsi laulamaan ja liikkumaan Mimi-tytön ja Kuku-leijonan johdolla. Molemmat ovat toimineet sarjan käsikirjoittajina, musiikit ovat Majkan tekemiä. TV-sarjan lavastaja on Marjaana Pirskanen, puvustaja Jaana Aro, maskeeraaja Johanna Vänttinen, ohjaaja Johanna Smith ja tuottaja Teija Ryösä.

Ohjelman tarkoitus on aktivoida lasta ja tuottaa pienelle katsojalle onnistumisen elämyksiä ja tätä kautta vahvistaa hänen itsetuntoaan ja rohkeuttaan opetella uusia asioita. Sarja sisältää lähes kuusikymmentä leikkiä ja laulua. Ohjelmassa tärkeitä osioita ovat jaksosta toiseen toistuvat rutiinit, lorut ja laululeikit. Vaikka kohdeyleisöön kuulumattomia aikuisia katsojia toisto voi ärsyttää, on toisto tärkeää pienimmille lapsille suunnatuissa ohjelmissa. Toisto tekee asioista tutumpia ja lapselle helpompia ymmärtää.

Sarjan jokainen osa seuraa samaa peruskaavaa, jonka osioiden sisältö vaihtelee jaksosta toiseen. Ohjelmaan sisältyy myös lapsi-inserttejä, joiden on osaltaan tarkoitus kannustaa katsojaa osallistumaan leikkiin. Ohjelman lavasteiden ja puvustuksen kirkkaat väripinnat on suunniteltu varta vasten pieniä lapsia ajatellen. Hahmot ovat vahvasti tyypiteltyjä ja ilmaisu tarkoituksellisen suurta.

MIMI JA KUKU PIKKU KAKKOSEN DVD:

Tv-sarjasta julkaistiin dvd kahdella erillisellä dvd:llä keväällä 2011. Tuote oli hyvin toivottu ja odotettu lapsiperheiden parissa ja se myytiin nopeasti loppuun kaupoista. Yle- shopissa dvd:t olivat suosituimmat myydyt tuotteet ja niin ollen hetkellisesti loppuun myydyt. Tv-sarja on uusittu Pikku Kakkosessa yleisön toiveesta jo neljä kertaa. Sarja on myös ollut Netflixissä palvelun alkuajoista lähtien.

MIMI JA KUKU LIVE-ESITYKSET:

Ihanaa ja laadukasta lastenohjelmaa! Mimi-tyttö ja Kuku-leijona tarjoavat huippuviihdyttävää, interaktiivista musiikkiteatteria, jossa jokainen lapsi on esityksen sankari. Ikäsuositus live-esityksissä 0-8-vuotiaat. Esityksessä on iloisen vauhdikas meininki, paljon TV: stä tuttuja laululeikkejä, hauskoja tehtäviä, nukketeatteria ja hyppysellinen taikaa. Esitykset ovat hyvin osallistavia esityksen alusta loppukumarruksiin saakka. Käsiteltäviä aiheina ovat mm. suvaitsevaisuus ja ystävyys, terveellinen ruoka ja hygienia,numerot, värit ja muodot. Lapset pääsevät osallistumaan monin eri tavoin esityksen kulkuun ja kaikilla on oppimisenkin lomassa takuuvarmasti hauskaa! Esitys sopii niin isoille kuin pienillekin areenoille. Esityksen kesto 40min.

kansikuvat2Esityksen jälkeen Mimi ja Kuku jakavat kaikille lapsille kaverikortit ja halukkaille halit 🙂

MIMI JA KUKU CD-LEVYT:

IMG_1842

Mimi ja Kuku cd-levyt Pariisi (2015) Avaruusseikkailu (2012), Timantti (2009) sekä Aurinko (2010) ovat suosittuja ja ne kuunnellaan läpi aina uudestaan ja uudestaan. Musiikit ovat Majkan säveltämiä ja sanoittamia. Levyillä vuorottelevat musiikki ja tarinaosiot. Mimi ja Kuku ovat saaneet kiitosta myös kasvatusalan ammattilaisilta, niin levyistä kuin tv-sarjastakin. Levyt ovat myös osallistavia ja ottavat kuuntelijalapsen mukaan osalliseksi tarinaa. Nuottikirjasta löytyy kahdeksan biisiä uudelta Pariisi- levyltä ja kahdeksan jo klassikoiksi muodostunutta kipaletta, kuten Lockenlollia, mukana on tietysti CD.

MIMI JA KUKU CD:t ja DVD:t löytyvät mm. isoimmista tavarataloista sekä VLMedian ja muista alan nettikaupoista.

Tilaa omasi vaikka heti! 😀

CDhttps://vlmediashop.fi/tuote/mimi_ja/mimi_ja_kuku_pariisi_cd_/6416415987425#!product_id=6416415987425

DVD: https://vlmediashop.fi/tuoteryhma/lapset_ja_perhe/447253?tuoteryhma_search=mimi+ja+kuku

Kaikki musiikki on kuunneltavissa Spotifyssa, itunesissa sekä Google Playssa ja monissa muissa palveluissa!! 😀

Yhteistyökumppaneitamme ovat olleet mm.:

Yle- TV2, Linnanmäen Huvipuisto, MLL, Unicef, Tallink Silja, Muksut Messut, Lasten Linnanjuhlat, Helsingin Joulukadun avajaiset, Kirjastot, Tykkimäen Huvipuisto, Mustapörssi, Sokos Hotelli, Suomen World Vision, Powerpark, Särkänniemen huvipuisto, Pori Jazz Kids Festival, Tapsan Tahdit, Lasten Laulukaupunki, Piippolan Vaarin Lastenlaulufestivaali, Hippalot, Montturock, Saimaa Open Air, Tammerkosken Sillalla, April Jazz Espoo, Ylä-Savon Hippos, Hulivilikarnevaali, Tenavien Tohinat, Seikkisrock, Hulinahyrrä, Noitakäräjät, Kotkan Meripäivät, Mustakari in Memories, Viking line, Rauman Pitsiviikot, Hansakortteli, Citymarket, Koskikeskus, Mylly, Koskikara, Jumbo, Kompassi, Hervannan Duo, Euromarket, Helsingin Stockmann… Plus lukuisat kaupungit ja kunnat, kyläyhdistykset sekä valtava joukko pieniä ja isoja hymysuita 🙂

Tilaa keikalle:

Anna Kulmala, 040 8322388 kuku(@)mimijakuku.fi