Ohjelmatarjonta ja keikkatilaukset:

Anna: kuku(at)mimijakuku.fi  /040 832 2388

Mimi: mimi(at)mimijakuku.fi

Mimi ja Kuku- Show

Pikku Kakkosestakin tuttujen Mimin ja Kukun liikunnallisessa esityksessä lapsi kokee onnistumisen ja oivaltamisen riemua! Mimin ja Kukun laululeikkiseikkailu on interaktiivinen, huippuviihdyttävä musiikkiteatteri-show, jossa jokainen lapsi on esityksen sankari. Esityksessä on iloisen vauhdikas meininki, paljon TV:stä tuttuja laululeikkejä, ripaus teatteria ja hyppysellinen taikaa. Esitys sopii ihan kaiken ikäisille!

”…Lapsiyleisön ikä ulottui muutamasta kuukaudesta kaksitoistavuotiaisiin, mutta esiintyjät tempaisivat kaikki mukaansa leikkimään ja tanssahtelemaan. -Haluamme liikuttaa lapsia, sillä monet liikkuvat liian vähän, esiintyjät sanovat. Kuudesluokkalaiset pojat yhtyivät leikkiin siinä kuin pieksämäkeläisen Annika Hakkaraisen yhdeksänkuinen tytär Oona Suhonen.”Länsi-Savo 25.3.2010 Seija Laitinen

Esitys on muokattavissa tilaisuuteen, aikaan ja paikkaan sopivaksi, esim. päiväkoteihin, teatteritiloihin, kauppakeskuksiin, festareille, ym. lastentapahtumiin. Esityksen kesto tilaajan tarpeen mukaan 15-45min.

KEIKKATILAUKSET:

kuku(at)mimijakuku.fi tai puhelimitse 040 832 2388