Info

Mimi ja Kuku: Lapset säteilevät tähtinä esityksissämme✨

Olemme 20 vuotta lapsille livelavoilla keikkaillen ja tv:ssä Fox Kidsillä, Netflixissä, Nelosen Ruudussa ja Ylellä musiikillisia ja tanssillisia lastenohjelmia tehnyt duo Mimi-prinsessa ja Kuku-leijona (Muusikko/säveltäjä/lasten liikunnanohjaaja Majka Nurminen ja Näyttelijä/liikunnanohjaaja Voima Kulmala)

 

 

Tarjoamme vahvalla ammattitaidolla, kokemuksella ja rakkaudesta työhömme:

 

-Musiikkiteatterikonsertit, Supersankaridiscot ja erilaiset Salapoliisiseikkailut kaiken ikäisille sisä- ja ulkotiloissa.

-Tanssi-, perheliikunta-ja teatteriworkshopit kaikenikäisille.

-Satujumppatunnit, tanssitunnit ja teatterimuskarit lapsiryhmille.

-Joogakonsertit  kaikenikäisille.

-Yritysjuhlat.

-Rajattomasti eri teemavaihtoehtoja: Esim.

-Ystävyyskonsertti, jossa painottuvat Kaveruus- ja tunnetaidot,

-Ranskalainen kylpylä, jossa opitaan ranskankieltä ja tanssitaan ympäri Pariisia,

-Lontoo, jossa opitaan englantia ja tanssitaan ympäri Lontoota,

-Nerokkuuskonferenssi,  jossa painottuvat Lukeminen, laskeminen, tähtitiede ja kekseliäisyys

-Eläinystävien pelastuspartio, jossa autamme pieniä otuksia pulasta

– Laskiaisriehat, Pääsiäisen Tiputanssit, Vappunaamiaiset, Syysrieha, Lasten Itsenäisyyspäivä, Pikkujoulut joululauluineen ja askareineen

Kerro meille mikä vain Sinulle tärkeä aihe, niin me teemme esityksen, konsertin, tai muun tuokion asian ympärille mielikuvituksekkaasti ja innostavasti!

Esiintyminen voidaan toteuttaa:

– Koulun, tai päiväkodin salissa, tai luokkahuoneessa, konsertti- ja teatteritilassa, messuilla, kauppakeskuksissa, tai vaikkapa omassa olohuoneessasi.

– Teemme myös ulkoesityksiä ympäri vuoden! Liikunnalliset syysloma- ja talviriehat, tunnelmalliset joulunavaukset ja vauhdikas lähtölaskenta Uuteen Vuoteen kuuluvat ohjelmistoomme.

– Tuotamme onlinekonsertit teematoiveidenne mukaan valitsemassanne alustassa; esim. Facebookissa omalla sivullanne, YouTubessa tai Zoomissa, jossa lapset pääsevät osallistumaan esitykseen nettikameroidensa välityksellä. Konsertin voi katsella juuri silloin, kun Sinulle parhaiten sopii! Livenä ja uudestaan tallenteena. Esityksen pituus on tapahtuman tarpeen mukaan 20-40 min tai esim 3 x 20 min.

Kysy rohkeasti ja unelmoi vapaasti!

Esitystemme kantavana ajatuksena on lapsen oman onnistumisen ja tekemisen kautta itsetunnon kasvattaminen sekä voimaannuttaminen. Vahvoina teemoina esityksissämme on ystävyys sekä toisten auttaminen, joka toteutetaan musiikin ja liikunnan tuoman ilon kautta.

Me toteutamme. Tuomme isoon tai pieneen tapahtumaasi tunnelman, naurun, laulun ja liikkumisen riemun!

kuku@mimijakuku.fi tai 040 832 2388

 

Livekeikkamme sisältävät paljon musiikkia ja tanssia sekä hassuttelua ja ripauksen taikaa.

Mimi ja Kuku on myös Facebookissa

Kuka:

Majka Nurminen: Muusikko/Musiikkipedagogi AMK ja lasten joogaohjaaja/ Yogabeez UK, liikunnanohjaaja/Varalan urheiluopisto, Kiddiejam tanssinohjaajaopiskelija

Voima Kulmala: näyttelijä, artesaani/ Pirkanmaan Taitokeskus , liikunnanohjaaja /Varalan urheiluopisto

Kantavana ajatuksenamme on lapsen oman ajattelun aktivoiminen sekä terveen itsetunnon ja positiivisen minäkuvan tukeminen ja liikkumaan kannustaminen.

Mitä:

Kierrämme Suomea tekemässä superenergisiä musiikkiliikuntakonsertteja sekä liikuntakursseja Aikuisille ja Lapsille. Konserteissa Lapsi pääsee itse osallistumaan esityksen kulkuun, mikä takaa sen että skeptisimmänkin henkilön sukat pyörivät jaloissa viimeistään esityksen puolivälissä. Konserttien iloinen ja melodinen musiikki on Mimin säveltämää ja sanoittamaa. Mukana myös perinteisiä lastenlauluja. Konserttien sisältämät tanssileikit ja joogaharjoitukset voimalauseineen tuovat pienelle ja isommallekin leikkijälle ihania onnistumisen kokemuksia ja vahvistavat kehon lisäksi myös lapsen itsetuntoa. Vauhdikas musiikkiliikuntaseikkailu päätetään aina yhteiseen rentoutumis-ja rauhoittumishetkeen.

hillopukkeja

Mimi ja Kuku seikkailevat Nelosen Ruudussa!

Tanssiseikkailu Lontoossa Nelosen Ruudussa 1.9.2022 alkaen.

Joogaseikkailu Pariisissa on katseltavissa 1.9.2021 alkaen.

Katselemaan pääset klikkaamalla Nelonen Ruutu- logoa 🤩

 

 

 

Mimi ja Kuku seikkailevat myös kirjassa:

Capuchina Kustannus on tehnyt sopimuksen neljästä kirjasta Majka Mimi Nurmisen ja Voima Kuku Kulmalan kanssa. Ylen Pikku Kakkosestakin tuttu lastenmusiikkiduo on viihdyttänyt lapsia jo 20:n vuoden ajan.

”Olen tästä niin onnellinen ja kiitollinen! Pitkäaikainen unelma Mimin ja Kukun satujen ja seikkailujen kokoamisesta viihdyttäviksi kirjoiksi toteutuu vihdoin! Ellan upea kuvitus-ja kirjoitustyyli luomoaa varmasti kaikenikäiset”, Majka Mimi Nurminen kertoo.

Kirjasarjaa on hiottu jo viime syksystä, mutta julkaisu siirtyi koronaviruksen takia.
”Keväällä keikkakalenteri tyhjeni täysin. Koskaan aiemmin ei ole vastaavaa tapahtunut, joten päätimme kustantajan kanssa siirtää julkaisua. Me nimittäin halutaan juhlia kirjaa myös meidän keikoilla ja nyt se on taas pienellä porukalla mahdollista”, Voima Kuku Kulmala iloitsee.

Kuvittaja Ella Brigatti kiittää taiteilijoita luottamuksesta ja uskoo, että kirjasarjasta tulee hitti. ”Mimi ja Kuku ovat tuoneet musiikillaan ja olemuksellaan väriä ja iloa moneen perheeseen. On suuri kunnia päästä tekemään yhteistyötä heidän kanssaan. Työ on ollut leikkiä vain, enkä muista milloin olisin nauranut yhtä paljon”, Brigatti sanoo.

Mimi ja Kuku-kirjat julkaistaan sarjamaisesti kolmena peräkkäisenä vuotena. Ensimmäinen teos on nimeltään Mimi ja Kuku ja lentävä ystävä, ja se julkaistaan lokakuun alussa.

Kirjaa välittävät Booky.fi,  Kirjastopalvelu ja Kirjavälitys Oy.

Mimin ja Kukun liikuntakurssi ja Workshopit

sopivat Aikuiselle ja Lapselle eli ihan koko perheelle tai halutessa lapsiryhmille. Tällä kurssilla saat varmasti myös nauraa ja varpaisiin ei ole mikään pakko ylettyä! Aikuiset saavat pitää hauskaa yhdessä lapsensa kanssa ja nauttia liikunnan riemusta. Kurssi sopii myös niille, jotka eivät ole aikaisemmin harrastaneet liikuntaa.

Ohjelmassa mm:
– Tanssimaistiaiset (baletin alkeet, hiphop- ja nykytanssipiipahdukset ja tanssi-improvisaatiot.)
– Satusuunnistus (Opit suunnistamaan ja löytämään hauskoja rasteja kartan avulla)
– Palloleikit ja pelit (kehitämme yhdessä koordinaatiotamme ja rohkeutta pallotteluun)
– Supersankarijooga, joka vahvistaa, notkistaa ja rentouttaa, sekä mielen, että kehon!

Opetussuunnitelmaan sisältyy myös tunnetaitojen ja kaveruuskykyjen kehittämistä. Tutustumme leikin tiimellyksessä myös ihmiskehoon, lihaksiin, luihin ja niiden toimintaan liikkeessä. Mietimme myös ravitsemuksen sekä levon merkitystä jaksamisen kannalta.

Mimi ja Kuku seikkailu Lontoossa CD ilmestyi 16.11.2018

Hi lovelies😍❤️❤️❤️Viides ja ehkä tähänastisista kaikkein ihanin pitkäsoittomme ”Lontoo” julkaistaan 16.11.! Luvassa on 16 uutta Mimin säveltämää ja sanoittamaa satupopbiisiä, kolme perinteisempää laulua sekä englanniksi, että suomeksi laulettuna, ihana Lontoo-satu ja Kukun trumpettisoolo! ❤️

Joogaseikkailu Pariisissa 2017:

Bienvenue!  

kuumailmapallo

Suositut Mimi ja Kuku johdattavat katsojansa Ranskaan, sen kulttuuriin ja kieleen suuren joogaseikkailun tiimellyksessä. Katsoja käy läpi samalla joogan alkeet ja lapsille sovelletut perusasanat itsetuntoa vahvistavien leikkien kautta. Jokainen jakso sisältää lapsijoukon kanssa tehdyn laululeikin, jossa jooga-asanan harjoittelu jatkuu.

Sarjaa on kuvattu studiomme lisäksi Pariisissa, Euroopan yläpuolella lentokoneessa ja Suomen Mansessa. Ohjelma on visuaalinen herkku ja paikoin myös täysin animoitu. S’il vous plait!

nayttokuva-2017-07-31-kello-17-43-38haitarin-soittaja-ja-nuotit

HISTORIA:

Energisellä duolla on takanaan mm. huippusuosittu tv-sarja Pikku Kakkosessa (2008), katsojien toiveesta sarjaa on uusittu lähes vuosittain, livekeikkoja (n. 20 00kpl), neljä studioalbumia ja tv-sarjasta tehdyt dvd:t. Kaksikko on vankkumaton lastensuosikki. Heidän keikkakalenterinsa on myyty täyteen jo pitkälle ensivuoteen. Mimi-tytön takaa löytyy muusikko Majka Nurminen ja Kuku-leijonaa esittää näyttelijä Anna Kulmala.

2.9.2013 alkaen Mimi ja Kuku juonsivat lasten FOX Kids -aamujen alku-, väli- ja loppujuonnot. Mimi ja Kuku tuovat aamuihin energisen ja hauskan tuulahduksen omalla tyylillään.

MIMI JA KUKU Pikku Kakkosen TV-SARJA:

Majka Nurminen ja Voima Kulmala ovat tehneet vuonna 2008 Pikku Kakkosen sunnuntai- ja perjantaiaamuihin 20-osaisen 0-4-vuotiaille lapsille suunnatun Mimi ja Kuku -televisiosarjan. Sen tavoitteena on saada lapsi laulamaan ja liikkumaan Mimi-tytön ja Kuku-leijonan johdolla. Molemmat ovat toimineet sarjan käsikirjoittajina, musiikit ovat Majkan tekemiä. TV-sarjan lavastaja on Marjaana Pirskanen, puvustaja Jaana Aro, maskeeraaja Johanna Vänttinen, ohjaaja Johanna Smith ja tuottaja Teija Ryösä.

Ohjelman tarkoitus on aktivoida lasta ja tuottaa pienelle katsojalle onnistumisen elämyksiä ja tätä kautta vahvistaa hänen itsetuntoaan ja rohkeuttaan opetella uusia asioita. Sarja sisältää lähes kuusikymmentä leikkiä ja laulua. Ohjelmassa tärkeitä osioita ovat jaksosta toiseen toistuvat rutiinit, lorut ja laululeikit. Vaikka kohdeyleisöön kuulumattomia aikuisia katsojia toisto voi ärsyttää, on toisto tärkeää pienimmille lapsille suunnatuissa ohjelmissa. Toisto tekee asioista tutumpia ja lapselle helpompia ymmärtää.

Sarjan jokainen osa seuraa samaa peruskaavaa, jonka osioiden sisältö vaihtelee jaksosta toiseen. Ohjelmaan sisältyy myös lapsi-inserttejä, joiden on osaltaan tarkoitus kannustaa katsojaa osallistumaan leikkiin. Ohjelman lavasteiden ja puvustuksen kirkkaat väripinnat on suunniteltu varta vasten pieniä lapsia ajatellen. Hahmot ovat vahvasti tyypiteltyjä ja ilmaisu tarkoituksellisen suurta.

MIMI JA KUKU PIKKU KAKKOSEN DVD:

Tv-sarjasta julkaistiin dvd kahdella erillisellä dvd:llä keväällä 2011. Tuote oli hyvin toivottu ja odotettu lapsiperheiden parissa ja se myytiin nopeasti loppuun kaupoista. Yle- shopissa dvd:t olivat suosituimmat myydyt tuotteet ja niin ollen hetkellisesti loppuun myydyt. Tv-sarja on uusittu Pikku Kakkosessa yleisön toiveesta jo neljä kertaa. Sarja on myös ollut Netflixissä palvelun alkuajoista lähtien.

kansikuvat2

MIMI JA KUKU CD-LEVYT:

Mimi ja Kuku cd-levyt Lontoo (2018), Pariisi (2015), Avaruusseikkailu (2012), Aurinko (2010), sekä Timantti (2009) ovat suosittuja ja ne kuunnellaan läpi aina uudestaan ja uudestaan. Musiikit ovat Majkan säveltämiä ja sanoittamia. Levyillä vuorottelevat musiikki ja tarinaosiot. Mimi ja Kuku ovat saaneet kiitosta myös kasvatusalan ammattilaisilta, niin levyistä kuin tv-sarjastakin. Levyt ovat myös osallistavia ja ottavat kuuntelijalapsen mukaan osalliseksi tarinaa. Nuottikirjasta löytyy kahdeksan biisiä uudelta Pariisi- levyltä ja kahdeksan jo klassikoiksi muodostunutta kipaletta, kuten Lockenlollia, mukana on tietysti CD.

Musiikit ovat kuunneltavissa mm. Spotifyssä

ja Apple Musicissa😎

https://open.spotify.com/artist/6GCPfQdOniZAzWr7Hdk64b

Yhteistyökumppaneitamme ovat olleet mm.:

Yle- TV2, Linnanmäen Huvipuisto, MLL, Unicef, Tallink Silja, Muksut Messut, Lasten Linnanjuhlat, Helsingin Joulukadun avajaiset, Kirjastot, Tykkimäen Huvipuisto, Mustapörssi, Sokos Hotelli, Suomen World Vision, Powerpark, Särkänniemen huvipuisto, Pori Jazz Kids Festival, Tapsan Tahdit, Lasten Laulukaupunki, Piippolan Vaarin Lastenlaulufestivaali, Hippalot, Montturock, Saimaa Open Air, Tammerkosken Sillalla, April Jazz Espoo, Ylä-Savon Hippos, Hulivilikarnevaali, Tenavien Tohinat, Seikkisrock, Hulinahyrrä, Noitakäräjät, Kotkan Meripäivät, Mustakari in Memories, Viking line, Rauman Pitsiviikot, Hansakortteli, Citymarket, Koskikeskus, Mylly, Koskikara, Jumbo, Kompassi, Hervannan Duo, Euromarket, Helsingin Stockmann, Lasten Fedtarit… Plus lukuisat kaupungit ja kunnat, kyläyhdistykset sekä valtava joukko pieniä ja isoja hymysuita 🙂

Tilaa keikalle:

Voima Kulmala, 040 8322388 kuku(@)mimijakuku.fi

Vastaa